Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Zorginrichting

Zorginrichting is één van de expertises van .pet projectinrichters. Wij voorzien zorginstellingen dan ook al jaren van inrichting en passende meubelen.

Projectinrichting voor de zorg is iedere keer weer een uitdaging. Het is namelijk van essentieel belang dat zowel werknemers als patiënten en hun familieleden zich thuis voelen. Hierbij houden we rekening met ieders verwachtingen.

Als projectinrichter voor de zorg voorzien wij ruimtes van het juiste zorgmeubilair. Wij spelen volledig in op alles wat de patiënten/cliënten nodig hebben.

Dit is natuurlijk mede afhankelijk van het soort instelling. Zo kan de omgeving ingericht zijn voor veiligheid en geborgenheid, maar ook juist bewust zeer prikkelarm.

Kortom: inrichting voor een zorginstelling vraagt om expertise. Wil je meer weten? Neem contact op voor alle mogelijkheden voor zorginrichting!

Zorgmeubels

Zorginrichting met het juiste zorgmeubilair

Wij zorgen ervoor dat er een huiselijke sfeer gecreëerd wordt die aansluit bij de doelgroep. Een veilige plek waar iemand zich op zijn of haar gemak voelt. Een sfeer waar de bewoners graag willen verblijven. Wij creëren dit door de juiste materialen, producten en zorgmeubels te gebruiken.

De partner met kennis van zaken
Dankzij onze ervaring beschikken wij over zeer veel kennis over jeugd-, ouderen- en gehandicaptenzorg. Ook wet- en regelgeving spelen een belangrijke rol bij het inrichten van een zorgruimte. Wij beschikken over alle kennis die hiervoor nodig is. Zo kom je niet onverwachts voor verrassingen te staan. Wij zorgen voor de juiste zorginrichting waardoor je tot rust kunt komen.

zorginrichting


Service voor zorgmeubels

Wanneer je kiest voor een zorginrichting van .pet projectinrichters kun je gebruik maken van verschillende extra services voor de meubels.

Reversed logistics
Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van ons reversed logistics programma. Hierbij kun je je meubilair duurzaam, slim en efficiënt beheren. Overtollig meubilair wordt opgehaald en opgeslagen en via een eigen catalogus heb je 24/7 online toegang tot je eigen voorraad.

inrichting-voor-de-zorg

Rental Service
Heb je tijdelijk extra zorgmeubilair nodig? Dan kun je gebruik maken van onze rental service. Wij beschikken over een ruim assortiment meubels die je zowel voor een korte als een lange periode kunt huren.

Alles wordt hierbij volledig gemonteerd op locatie. Het meubilair voor de zorginrichting is van hoogwaardige kwaliteit.

De meubels worden door ons vervoerd, geplaatst en aangesloten. Hiermee voorkomen we onnodige risico’s. Doordat de meubelen van hoogwaardige kwaliteit zijn, is onderhoud vrijwel niet nodig.

Preventief onderhoud
Preventief onderhoud zorgt ervoor dat eventuele storingen of mankementen voorkomen worden.


De werkwijze van .pet projectinrichters

Bij projectinrichting, waaronder zorginrichting, bieden wij een breed pakket van diensten. Zo begint het realiseren natuurlijk altijd met een goed plan. Dit plan maken wij niet zonder overleg, we creëren dit samen met jou als opdrachtgever.

Creatieve sparringsessies
Mede door middel van creatieve sparringsessies komen we tot een uiteindelijk ontwerp. Hierbij zorgen wij dat onze inrichtingsoplossing altijd volledig aansluit bij de identiteit van je organisatie. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

inrichting-voor-zorginstellingen

Inrichting voor gebruiker én zorgverlener
Wij hebben al vele opdrachtgevers mogen helpen met meubilair voor de zorginstelling. Wij verdiepen ons in zowel de gebruiker als de zorgverlener, om zo tot sfeervolle, maar ook functionele inrichtingsconcepten te komen.

Duurzaam resultaat
Onze oplossing moet duurzaam bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers, eerder zijn we niet tevreden. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal en wij zorgen voor de juiste zorginrichting en projectmeubelen.


Waarom zorginrichting door .pet projectinrichters?

Wij streven altijd naar het allerbeste resultaat, eerder zijn wij niet tevreden. Wij realiseren door middel van onze interieuroplossingen een doeltreffende zorgomgeving.

  • • Optimale service van ontwerp tot levering en zelfs daarna
  • • Versterken van identiteitsdoelstellingen
  • • 100% duurzaam
  • • Creatief & uniek

Benieuwd naar onze zorgprojecten? Op de achterliggende pagina vind je meer informatie en foto’s van onze projecten. Ook voor schoolinrichting of horeca inrichting kun je bij ons terecht.

zorgmeubelen

Wij combineren duurzame groene inrichting met onze kennis en expertise om een plan op maat te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor zorginrichting.

Het beste advies over een goede zorginrichting? Alex denkt graag met je mee.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding