Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Onderhoud

Goed onderhoud begint met een stevige basis; hoogwaardige bouw- en materiaalkwaliteit van de door ons geleverde producten. Door zorgvuldig en in eigen beheer vervoeren, plaatsen, aansluiten en opleveren van de producten kunnen wij alle risico’s uitsluiten en beheersen.

Behoud van kwaliteit heeft ook een belangrijke invloed op de wijze waarop medewerkers met meubilair en de inrichting omgaan. Onderzoek en ervaring heeft uitgewezen dat een goed onderhouden interieur leidt tot een zorgvuldiger en bewuster gebruik van middelen en meubilair. Andersom leidt afname van kwaliteit, zichtbare beschadigingen en vervuiling tot minder verantwoordelijkheidsgevoel en sneller kwaliteitsverval.

Preventief onderhoud voorkomt onnodige storingen en draagt bij aan het behoud van de esthetische kwaliteit van je interieur.

Correctief onderhoud van het meubilair moet niet of nauwelijks nodig zijn. Door kwalitatief hoogwaardig en bij het gebruik passend meubilair te leveren is de basis gelegd. Preventief onderhoud is gericht op het behoud van technische en esthetische kwaliteit en het voorkomen van eventuele storingen, mankementen of gevolgschade aan het meubilair.


Meer weten over welk onderhoudsplan bij jou past? Ronald vertelt er graag meer over.

Bel Ronald Bel mij terug
Medewerker afbeelding