Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Rental

Extra werkplekken voor één dag of een langere periode?
Wanneer je voor een bepaalde periode (extra) meubilair nodig hebt dan ben je bij .pet projectinrichters aan het juiste adres. Organiseer je bijvoorbeeld een congres, of heb je door drukte tijdelijk extra werkplekken nodig? Of ga je verhuizen en is er een tijdelijke oplossing nodig? Voor één dag of een langere periode, wij leveren de juiste producten op het moment dat jij het nodig hebt.

Flexibele inzet
Je kunt bij ons terecht voor een enkele werkplek, maar ook 100 stuks is geen enkel probleem. Wij hebben de beschikking over een ruim assortiment producten. Uiteraard voldoet ons meubilair aan de arbonormen. Het meubilair is eenvoudig verstelbaar en daarom zeer geschikt voor flexibele werkomgevingen.

Flexibel huren
De huurtarieven zijn helder en transparant, je weet waar je aan toe bent. En wanneer je de looptijd tijdens het gebruik wilt verlengen of verkorten dan doen wij daar niet moeilijk over. We leveren in heel Nederland en plaatsen het meubilair volledig gemonteerd op de door jou gewenste plek.

Voordelig,flexibel en snel beschikken over kwalitatief goed kantoormeubilair? Voor een korte of langere periode? Neem dan contact met ons op. Wij doen graag een passend voorstel.

Tijdelijk (extra) meubilair nodig? Bel Ronald voor een passend advies.

Bel Ronald Bel mij terug
Medewerker afbeelding