Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Reversed logistics

Het juiste meubilair op het juiste moment
Grote en middelgrote ondernemingen zijn altijd in beweging. Veranderingen in de organisatie betekenen vaak ook een verandering van de inrichting. Het bestaande meubilair heeft dan niet altijd direct een nieuwe bestemming binnen de organisatie en raakt hierdoor overtollig. Tegelijkertijd is er op een andere vestiging wellicht een tekort aan meubilair. Het is daarom belangrijk snel te kunnen beschikken over het juiste meubilair op het juiste moment.

Een effectieve voorraad
Wil je je meubelinventaris slim, duurzaam en efficiënt beheren, dan is ons reversed logistics programma de oplossing. Het uitgangspunt het aanhouden van een, voor de organisatie, effectieve voorraad. Het herinzetten van het bestaande meubilair wordt hiermee geoptimaliseerd.

Dit gebeurt met het meubilair dat over is
Bij het reversed logistics programma wordt het (tijdelijk) overtollig meubilair door onze medewerkers opgehaald. Bij binnenkomst in ons magazijn wordt het meubilair grondig geïnspecteerd. Voldoet het meubilair aan de kaders die wij samen hebben opgesteld, dan wordt het geregistreerd in je eigen online catalogus. Alle producten in de catalogus worden voorzien van foto’s, specificaties en een omschrijving van de staat waarin het meubel zich bevindt. Via de online catalogus heb je 24/7 toegang tot je eigen voorraad. Wil je het meubilair opnieuw gebruiken? Met een paar muisklikken is het geregeld.

Ook voor thuiswerken
Hybride werken heeft een vlucht genomen. Steeds meer mensen werken afwisselend thuis en op kantoor. Als werkgever wil je je personeel van een gezonde thuiswerkplek voorzien. Wij hebben ruime ervaring met het logistieke proces dat hierbij komt kijken. Ons Reversed Logistics programma is uitermate geschikt om het mutatiebeheer dat bij het thuiswerken aan de orde is te faciliteren. Thuiswerkplekken van medewerkers die uit dienst gaan, of om andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de
thuiswerkplek worden retour gehaald en opgeslagen in onze magazijnen, zodat ze opnieuw kunnen worden ingezet bij nieuwe medewerkers. Voordat de thuiswerkplek opnieuw wordt ingezet, wordt deze technisch gecontroleerd en gereinigd, zodat de nieuwe medewerker zorgeloos thuis aan het werk kan.

Samen werken aan een meer duurzame samenleving
Door het reversed logistics programma van .pet projectinrichters maak je optimaal gebruik van je bestaande meubilair. Hierdoor voorkom je namelijk het onnodig aanschaffen van nieuw meubilair, waardoor je kostenefficiënt jouw meubelinventaris beheert. Daarnaast vinden wij het belangrijk te streven naar een meer duurzame samenleving. Door hergebruik van bestaand meubilair kunnen wij hier samen een belangrijke bijdrage aan leveren.

Je (tijdelijk) overtollig meubilair opslaan? Vraag Ronald naar de mogelijkheden.

Bel Ronald Bel mij terug
Medewerker afbeelding