Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Bibliotheek Leeuwarden

De wens van de Bibliotheek Leeuwarden

De vestiging Leeuwarden is verhuisd naar een unieke locatie, de oude monumentale gevangenis Blokhuispoort in het centrum van Leeuwarden. De ambitie is om de meest spraakmakende bibliotheek van Nederland te worden. De kernwaarden voor het nieuwe concept zijn inspiratie, creatie en participatie.  De complexiteit van het gebouw vraagt om een flexibele, professionele en projectmatige aanpak.

De oplossing van .pet projectinrichters

Door de sterke marktpositie van .pet is er toegang tot vrijwel elk gewenst merk. Hierdoor is het mogelijk om in samenwerking met architecten elke esthetische vraag passend te beantwoorden. Voor de bibliotheek Leeuwarden is door architecten van Studio Turf en HYPP Design Projects een uitzonderlijk fraaie collectie representatief meubilair samengesteld. Dit meubilair voldoet aan de hoogste eisen voor openbare functies. In combinatie met de adequate en flexibele werkwijze op gebied van inhuizen, is het gelukt binnen de vereiste planning een kwalitatief hoogwaardige inrichting te realiseren.

De toegepaste merken

Voor dit uitdagende project zijn de volgende merken toegepast De Vorm LJ1 en LJ2, De Vorm Big Modular, +Halle K2 Swivel, Hay Ray Swivel, Howe Tempest, Pilat&Pilat Pake Sytse.

  • Architect

    Studio Turf en HYPP Design Projects

Heb je ook een vraag over hoe je een openbare ruimte goed kunt inrichten? Foppe geeft je graag een goed advies.

Bel Foppe Bel mij terug
Medewerker afbeelding