Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

DGO

DGO Express is actief in de transportsector en biedt diverse logistieke oplossingen.

Met jarenlange ervaring verzorgt DGO transport van alles naar iedereen: van volle blokvrachten in een LZV tot pakketjes in bestelbussen, nationaal en internationaal. Naast transport bestaan de activiteiten uit warehousing, op- en overslag, crossdocking, verhuizingen en inboedelopslag.

De wens van DGO

 • Een moderne werkomgeving met fijne werkplekken voor onze medewerkers.
 • Fris en neutraal kleurgebruik (duurzame en natuurlijke uitstraling hout/groen)
 • Meubilair van Vepa dat voor iedere medewerker geschikt is, per persoon instelbaar.
 • Scheiding tussen werkplek en pauzeplek

De nieuwe kantoorinrichting is precies wat wij voor ogen hadden. Een frisse, moderne werkomgeving voor onze medewerkers. Zeer geslaagd!

Anouk Waninge, Projectleider

De oplossing van .pet projectinrichters
Samen met .pet is er een geheel nieuwe kantoorinrichting gerealiseerd. Onze eigen ideeën zijn samengevoegd met de ideeën van Annelien en Masoud. Dit heeft een eindresultaat opgeleverd waar wij heel blij mee zijn. De kantoren zijn volledig gemoderniseerd en van de nieuwste meubelen voorzien. De nieuwe kantooromgeving is fris en spreekt iedereen aan, zowel medewerkers als gasten. Door middel van de materialen op de vloer is er een leuk onderscheid gemaakt tussen de hal (binnenkomst), gangen, pantry en de kantoren.

De toegepaste merken
Er is gebruik gemaakt van de merken Vepa, Be by Beta, Zuiver, Karpi, !pet visuele communicatie, Göttesons, Desso en Ambiant. Het speciaalwerk is gerealiseerd door A&F interieurbouw.

 • Plaats

  Hoogeveen

 • Realisatie

  September 2022

 • Architect

  Masoud Azidehak, studio .pet

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorinrichting? Wij geven advies, maken 3D ontwerpen en verzorgen de realisatie, waarna jij zorgeloos kunt genieten van de voordelen van jouw nieuwe inrichting.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding