Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Janssen Cilag

De wens van Janssen

Janssen is internationaal marktleider in farmacie en richt zich volledig op het ontwikkelen en maken van innovatieve geneesmiddelen. In 2017 is het bedrijf verhuisd naar het nieuwe Europese hoofdkantoor in Breda. De wens was om op deze locatie een nieuw werkconcept te ontwikkelen met flexibele werkplekken, een diversiteit aan overleg- en ontmoetingsplekken met een representatief karakter.

De oplossing van .pet projectinrichters

Als vaste leverancier heeft .pet kwalitatieve invulling gegeven aan de gewenste look & feel. Door proactief te adviseren in passende oplossingen is de totale inrichting gerealiseerd. Met name op het vlak van flexibel werk is toegevoegde waarde geboden in de realisatie van het interieurconcept. Met duurzaam geproduceerd bureaumeubilair (op basis van houten wangen) en stoffering met een hoge akoestische waarde is bijgedragen aan de vriendelijke uitstraling en een prettige werkomgeving.

De toegepaste merken

Voor deze oplossing is gebruik gemaakt van de merken Arper Catifa, Humanscale M2 monitorarm, Vepa Edge basic duo, Vepa Patch en Wilkhahn IN.

Wil je bijgepraat worden over flexibele werkomgevingen of het hybride werken? Foppe praat je graag bij!

Bel Foppe Bel mij terug
Medewerker afbeelding