Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Luxor Live Arnhem

Kantoorinrichting van Luxor Live – het poppodium van Arnhem, gelegen in hartje centrum – is nu spectaculairder dan ooit. De werkruimte is door .pet projectinrichters volledig in een nieuw jasje gestoken.

De wens van Luxor Live

Het ruim 100 jaar oude pand kent een rijke historie. Ooit opgezet als filmtheater, altijd in de cultuursector gebleven, gered van sloopplannen en inmiddels hét poppodium van centraal Nederland. “Een nieuwe look en feel, die beter bij onze huisstijl past” was de wens van de medewerkers voor de nieuwe kantoorinrichting.

Het project moest snel gerealiseerd worden in verband met de korte periode die we dicht konden. Dit is allemaal super goed en snel opgepakt. Het gehele project – van planning tot realisatie – heeft 4 maanden geduurd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking! Er is goed naar onze ideeën geluisterd en de uitvoering is vlekkeloos verlopen. We zijn heel erg tevreden over het eindresultaat.

Linda Witjes, medewerker Administratie & ticketing

De oplossing van .pet projectinrichters

Het prachtige karakteristieke pand, was een feestje om mee aan de slag te gaan. Vol passie en enthousiasme zijn Masoud en Ellen de studio ingedoken om een succesvol inrichtingsplan te maken. Het ontwerp vormt een weerspiegeling van de identiteit én medewerkers van Luxor Live. Iets waar we altijd naar streven in onze inrichtingsconcepten.

Door het toevoegen van een vide is véél meer ruimte ontstaan. De hoge plafonds zijn doorbroken, waardoor geluid beter gedempt wordt en de ruimte een geborgen gevoel geeft. Daarnaast kan iedereen ergonomisch vrij bewegen en geconcentreerd werken. Zo biedt de inrichting ruimte voor rust, maar ook voor overleg.

Alle medewerkers beschikken over een ergonomische werkplek. De bureaus zijn elektrisch verstelbaar van zit- tot stahoogte. De bureaustoelen zijn voor iedereen zo ingesteld dat ze de juiste ondersteuning bieden aan het lichaam. Scheidingswandjes zorgen voor akoestische en visuele rust. De afgeronde hoeken geven een vriendelijke uitstraling.

Het speciaal ontworpen behang en de maatwerk plafondpanelen zijn geïnspireerd op de huisstijl van Luxor. Dat maakt deze inrichting zo speciaal en krachtig; Je ziet in één oogopslag dat het bij Luxor hoort.

Er is zelfs rekening gehouden met een fijne plek voor kantoorhonden Bobbie en Bonnie. Zij hebben een heerlijk plekje op de Fatboy kussens gekregen en zijn nu écht onderdeel van het team.

.pet heeft het gehele verbouwingstraject op zich genomen; Van ontwerp, tot projectmanagement zijn we betrokken en verantwoordelijk. We leveren dus niet alleen de meubels – dat doen we óók -, maar we zijn écht goed in het samenbrengen van de juiste mensen en materialen op de afgesproken tijd.

De toegepaste merken

De speelse roze vloer komt uit de Iconic collectie van fabrikant Desso. Ideaal omdat het vloertegels zijn en dus geen tapijt uit één stuk. Gaat er een kopje koffie overheen? Geen zorgen! De tegel pak er eenvoudig uit en vervang je voor een nieuwe.
Door slimme oplossingen te gebruiken houden we de werkomgeving rustig. Elektrificatie is netjes weggewerkt in de kabelgoten, maar stroom blijft altijd dichtbij.
Voor het kantoormeubilair is gebruik gemaakt van zit/sta bureaus en kasten van Vepa, Herman Miller Sayl bureaustoelen en vergadermeubilair van &Tradition.
Ook schilderwerk, wandbekleding, verlichting, maatwerk en beplanting is door .pet projectinrichters verzorgd.

We adviseren de opdrachtgever in verstandige, duurzame keuzes; Meubilair met de juiste materiaalsamenstelling, geproduceerd op een maatschappelijk verantwoorde wijze, wat een lange garantie periode heeft en na levensduur recyclebaar is. Zo dragen we ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

 • Plaats

  Arnhem

 • Realisatie

  September 2023

 • Architect

  Masoud Azidehak, studio .pet

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Een creatief en inspirerend kantoor zorgt voor het beste bedrijfsresultaat! Dat uit zich in werkgeluk van medewerkers én productiviteit.

Benieuwd hoe we jouw vraag, met onze visie op een goed kantoor verwezenlijken? Bel of mail Ellen!

Bel Ellen Bel mij terug
Medewerker afbeelding