Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Niquell

Wie is Niquell?

Niquell is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren, creëren en realiseren van allerlei soorten evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot feestelijke gelegenheden.

De wens van Niquell

Voor Niquell was het van essentieel belang om een kantoorruimte te creëren die niet alleen sfeervol, open en creatief was, maar ook functioneel voor de dagelijkse werkzaamheden. Ze wilden een omgeving waarin hun team efficiënt kon samenwerken, maar waar ook ruimte was voor concentratie en individueel werk. Daarnaast wilden ze een gastvrije en uitnodigende omgeving creëren waarin hun gasten zich direct thuis zouden voelen.

De oplossing van .pet projectinrichters

.pet projectinrichters heeft Niquell voorzien van een warme, gezellige werkplek die perfect aansluit bij hun wensen en behoeften. Door middel van creatieve details en slimme inrichtingselementen heeft .pet een unieke omgeving gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend en gastvrij. Van gezellige zithoeken tot praktische werkplekken, elk aspect van de kantoorinrichting is zorgvuldig ontworpen om het team van Niquell in staat te stellen hun werk optimaal uit te voeren en tegelijkertijd een positieve indruk achter te laten op hun gasten.

“Een fijne samenwerking en een geweldig mooi resultaat waar we trots op zijn!”

Monique Huizenga-Sterk
Organisatietalent

De toegepaste merken

Bij dit project heeft .pet projectinrichters gebruik gemaakt van hoogwaardige merken zoals Lande, Vepa, BMA en Zuiver. Door te kiezen voor deze gerenommeerde merken kon .pet de kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit van de kantoorinrichting bij Niquell waarborgen.

Lande staat bekend om zijn moderne en stijlvolle meubilair, perfect passend bij de creatieve en eigentijdse uitstraling die Niquell wenste. Vepa staat garant voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat perfect aansluit bij de filosofie van Niquell.

De ergonomische bureaustoelen van BMA zorgen voor een gezonde en comfortabele werkhouding, waardoor de medewerkers van Niquell zich optimaal kunnen concentreren en productief kunnen werken.

Tot slot hebben de trendy en eigentijdse meubels van Zuiver een speels en creatief element toegevoegd aan de kantoorinrichting van Niquell, waardoor de ruimte een unieke en inspirerende uitstraling heeft gekregen.

Door samen te werken met deze toonaangevende merken heeft .pet projectinrichters een kantooromgeving gecreëerd die niet alleen voldoet aan de wensen en eisen van Niquell, maar die ook nog eens jarenlang meegaat en een positieve indruk achterlaat op zowel medewerkers als gasten.

  • Architect

    Susan Westert, studio .pet

  • Fotografie

    Ronald Zijlstra

  • Realisatie

    April 2023

Benieuwd hoe we jouw kantoorwens in vervulling brengen? Contact Annelien gerust.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding