Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Port of Harlingen

Hét duurzame maritieme en logistieke hart van Noord-Nederland, zo omschrijft Port of Harlingen zichzelf. Vanuit het iconische wit-ronde gebouw in Harlingen, wordt al het scheepsverkeer geregeld.

De wens van Port of Harlingen

Studio Groen+Schild is gevraagd een passende inrichting te bedenken. Omdat vrijwel het gehele pand rond is, heeft geluid een lange nagalmtijd. Er is daarom extra aandacht voor akoestiek. Dit is terug te zien in het gebruik van tapijt, spuitplafond, raambekleding, beplanting en zoveel mogelijk gestoffeerde meubelen.
Voor het trappenhuis, de pantry en de vergaderstoelen is voor een uitgesproken kleur gekozen, wat prachtig in contrast staat met de rustige basis.

De oplossing van .pet projectinrichters

De toegepaste meubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zoveel als mogelijk in de directe omgeving geproduceerd. We werken zo niet alleen efficiënt, maar ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam.

De toegepaste merken

Voor Port of Harlingen werkten we onder andere met merken als Wilkhahn, HAY, Dutchglobe en König+Neurath.

 • Plaats

  Harlingen

 • Realisatie

  2022

 • Interieurarchitect

  Studio Groen+Schild

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Ben je geïnteresseerd geraakt door dit project? Bel dan eens met Annelien. Zij vertelt je graag hoe deze inrichting tot stand is gekomen.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding