Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Soon: Rendo Meppel

Rendo Meppel is toonaangevende energieleverancier die zich inzet voor betrouwbare en duurzame energievoorziening. Als expert op het gebied van gas en elektriciteit bedienen zij zowel particulieren als bedrijven in de regio Meppel en daarbuiten.

De wens van Rendo

Omdat het kantoorpand écht veroudert is, kreeg .pet projectinrichters – die al jaren huisleverancier is – een uitdagende vraag: maak ons kantoor future proof. Rendo wil een activiteiten ondersteunende en fijne werkomgeving voor haar medewerkers creëren. Daar zeggen wij natuurlijk ja tegen!

De oplossing van .pet projectinrichters

.pet projectinrichters is van begin tot eind – van ontwerp tot oplevering – verantwoordelijk voor de herinrichting van het kantoor.

Maar ook tíjdens het gebruik van je nieuwe inrichting kun je van ons de allerbeste service verwachten.

Het traject begint met het ophalen van informatie; Wie is Rendo’s personeel en hoe werken zij het prettigst? Wat is de identiteit van het bedrijf en hoe ziet de visie er uit? Welke grondstoffen zijn in het project aanwezig en kunnen we hergebruiken? Met alle input duiken onze interieurarchitecten de studio in om de schetsen. We houden rekening met vitale werkomgeving door rekening te houden met akoestiek, ergonomie en circulariteit.
Zo werken we naar definitief ontwerp. We sparren over de beste oplossingen, stellen budgetten en maken de uitvoeringsplanning. Dit alles in continue samenspraak met de opdrachtgever.

De nieuwe kantooromgeving is licht, modern en open. Diversiteit in werkplekken in de open kantooromgeving is aangebracht door onder andere het toepassen van concentratie- en aanlandwerkplekken en overlegruimtes.

  • Plaats

    Meppel

  • Realisatie

    Q1 en Q2 2024

  • Architect

    Studio .pet

Alex is projectmanager tijdens het verbouwingstraject. Ben je benieuwd hoe hij alle ballen in de lucht houdt? Contact hem gerust.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding