Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Universitair Asiel Fonds

De wens van het Universitair Asiel Fonds

Het Universitair Asiel Fonds (UAF) ondersteunt hoogopgeleide vluchtelingen bij het realiseren van een passende maatschappelijke positie. UAF begeleidt hen bij hun studie en bij het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten. UAF heeft .pet benaderd met de vraag om mee te denken op welke wijze, op een duurzame en betaalbare wijze, invulling gegeven kan worden aan de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het meubilair. 

De oplossing van .pet projectinrichters

Het gehele kantoor van Universitair Asiel Fonds (UAF) is ingericht met meubilair dat een tweede leven heeft gekregen. Met de keuze voor SecondLife meubilair laten zowel .pet als het UAF zien dat ze duurzaamheid en het hergebruiken van materialen belangrijk vindt. Door het oude meubilair van het UAF op te halen en geheel of deels te hergebruiken krijgt ook dit meubilair een volgend leven. Daarmee is de cirkel weer rond.

Het is ontzettend fijn om leveranciers tegen te komen die de uitdaging van het UAF begrijpen en mee willen werken om het maximale uit dit MVO-project te halen. Het nieuwe kantoor biedt de organisatie dé kans om haar taak nog beter uit te voeren. 

Sabina Kok, projectleider

De toegepaste merken

Hier is gekozen voor een volledig duurzame oplossing en is er alleen gebruik gemaakt van SecondLife meubilair.

Geef je ook de voorkeur aan een duurzame inrichting waarbij gebruik gemaakt wordt van SecondLife oplossingen? Annelien informeert je graag over de vele mogelijkheden.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding