Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Van Linge & Tillema Notarissen

Wie zijn Van Linge en Tillema?

Een notariskantoor dat werkzaam is in de juridische dienstverlening en zich bezig houdt met notariële werkzaamheden. Feit: het zijn de gezellige buren van .pet projectinrichters.

De wens van Van Linge en Tillema

Het notariskantoor is gehuisvest in een prachtig monumentaal herenhuis, aan de Hoofdstraat te Hoogeveen. Zo prachtig de architectuur van het pand, zo gedateerd was het meubilair. Een passende herinrichting was op z’n plaats.

“Een prachtige samenhang tussen het historisch karakter van ons pand en de inrichting.
Helemaal blij met onze prachtige inrichting.”

Dina van Linge, Notaris

De oplossing van .pet

Het pand kende een paar uitdagingen: de ondervloer was in de loop van de jaren aan elkaar ‘geborduurd’, Deze is volledig verwijdert en voorzien van nieuwe houten platen.
Gezien de archieven zijn de vele veilige dossierkasten een must. Helaas raken deze over tijd vergeeld, zijn niet fraai voor het oog en moeten ze op een betonconstructie staan. Echter zorgen ze wel regelmatig voor leuke gesprekken. Onze oplossing? Behouden en wrappen in een passende print.

De toegepaste merken

Bij dit project is onder andere gebruik gemaakt van de merken Castelijn, Milliken Tapijttegels, Wilkhahn, Artifort, Löffler en Vepa.
Er is samengewerkt met partners Prij Montage- en Onderhoud (nieuwe ondervloer), Mart Design interieurbouw, !pet visuele communicatie, Office Service Nederland en Iedema projectstoffeerders.

  • Architect

    Masoud Azidehak, studio .pet

  • Fotografie

    Ronald Zijlstra

  • Realisatie

    2022

Ben je geïnspireerd geraakt door dit project? Bel Annelien om eens te sparren.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding