Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

DOC33

Wie is DOC33?

DOC33 is het duurzaam ontwikkel centrum dat gelooft in de kracht van praktische innovatie: innoveren door te doen. Dé fysieke hotspot waar je op het gebied van circulair bouwen en energietransitie in de gebouwde omgeving kunt experimenteren, ontdekken en beleven. Waar innovatieve denkers en doeners elkaar ontmoeten en versterken. Met als doel meerwaarde toe te voegen aan een betere en duurzame wereld. Voor nu en voor een nog betere toekomst straks.

Deze aankleding met deels circulaire onderdelen geeft DOC33 de uitstraling die past bij onze doelstelling.


Hilco Pekel, Docent DOC33

De wens van DOC33

Een juiste indeling van de ruimte met zo flexibel mogelijk meubilair, zodat welke activiteit er ook is op dat moment, de inrichting dit ondersteunt. Een ruimte om samen te komen en samen te werken, maar ook de mogelijkheid om geconcentreerd te werken in een semi-afgesloten ruimte.

De oplossing van .pet

Meubilair is essentieel voor een functionerende inrichting. Er is een mix gemaakt van tafels, stoelen, podiumelementen en overleghuisjes die aansluiten bij het ontwerp.
De creatieve Tree Houses van Bejot zijn wel heel bijzonder: ontwikkelt volgens het principe Biophillic Design, wat zich focust op de verbinding tussen natuur en de mens; Een ideale akoestische vergaderruimte met een creatief karakter.
De producten zijn lokaal ingekocht; er is voor een groot deel gebruik gemaakt van de collectie van Vepa, die haar producten op een duurzaam verantwoorde wijze produceert in Hoogeveen. Alle meubels zijn van hoge kwaliteit, om een lange levensduur in het onderwijs te garanderen.

De toegepaste merken

Er is gebruik gemaakt van de merken König + Neurath, Bejot, Studio Vix, Vepa en Be By Beta.

 • Architect

  Buro Wierda

 • Plaats

  Hoogeveen

 • Realisatie

  2022

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Foppe vertelt je graag hoe jouw inrichting kan bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs.

Bel Foppe Bel mij terug
Medewerker afbeelding