Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

IT Hub

Wie is IT Hub?

De IT Hub is de plek waar talent, innovatie en digitalisering samenkomen. De plek die de IT Hub in Noord-Nederland wil innemen is een community waar het bedrijfsleven en het onderwijs elkaar vinden én versterken. Binnen de community is de organisatie aanjager, verbinder en facilitator zodat het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid kennis op kunnen doen, kunnen leren en kunnen ontdekken. Zo wordt bijgedragen aan de digitalisering van de regio en gewerkt aan het ontwikkelen én behouden van talent in Noord-Nederland.

Het geheel is een creatieve ontmoetingsplek geworden, precies waar we naar op zoek waren.


Lisa Abeling, Community & Communication Lead

De wens van IT Hub

De IT Hub is ontmoetingsplek waar verbinding centraal staat. Het is een plek waar het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid samenkomt in een fysieke community. Het is van belang dat de hub een dynamische, creatieve en inspirerende omgeving is waar events gehouden kunnen worden, én waar ook voldoende plek is om projectmatig samen te werken.

De oplossing van .pet

Een plek voor jong en oud, één die inspireert, motiveert en een fijne aantrekkingskracht heeft. Dat was het uitgangspunt en zo is ook de inrichting tot stand gekomen. De inrichting is modern en door het warme licht en kleurgebruik erg comfortabel.
De producten zijn lokaal ingekocht; er is voor een groot deel gebruik gemaakt van de collectie van Vepa, die haar producten op een duurzaam verantwoorde wijze produceert in Hoogeveen.

De toegepaste merken

Er is gebruik gemaakt van de merken Desso & Ex, Vepa, Hay, Lande en NPO.

 • Architect

  B+O Architecten Meppel

 • Plaats

  Hoogeveen

 • Realisatie

  September 2022

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Ben je geïnspireerd geraakt door dit project? Bel Harry voor een goed gesprek over nieuwe ideeën en oplossingen.

Bel Harry Bel mij terug
Medewerker afbeelding