Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Trouwzaal Gemeente Hoogeveen

De prachtige Trouwzaal van Gemeente Hoogeveen nodigt uit om de liefde te vieren. Er kan weer volop getrouwd worden in het oude Raadhuis.

De oplossing van .pet projectinrichters voor de Trouwzaal

Welkom in de prachtige Trouwzaal van Gemeente Hoogeveen, waar liefde en duurzaamheid samenkomen in een betoverende setting. Dankzij het vakmanschap van .pet projectinrichters straalt deze ruimte niet alleen schoonheid uit, maar ook een diepgaand respect voor het milieu.

De Trouwzaal is meer dan alleen een locatie voor het vieren van de liefde; het is een symbool van onze toewijding aan een duurzame toekomst. Bij het inrichten ervan heeft .pet projectinrichters uitsluitend gebruikgemaakt van ecologisch verantwoorde materialen en innovatieve ontwerptechnieken.

Met een harmonieuze combinatie van natuurlijke elementen en eigentijds design ademt de Trouwzaal een sfeer van tijdloze elegantie uit. Elk detail, van de verfijnde meubels tot de verlichting, is zorgvuldig gekozen om een warme en gastvrije omgeving te creëren voor een speciale dag.

Of je nu droomt van een intieme ceremonie of een groots feest, de Trouwzaal van Gemeente Hoogeveen is klaar om deze visie tot leven te brengen.


Hergebruikte materialen vanuit de Trouwzaal

 • Natuurstenen vloer is hét voorbeeld van een verantwoorde keuze.
 • Bouwkundig zijn geen aanpassingen gedaan.
 • Het plafond is – ondanks esthetische veroudering – toch niet verwijdert, maar geschilderd.
 • Gordijnen zijn tijdens renovatie verwijdert en later teruggeplaatst.


De toegepaste merken in de Trouwzaal

Er is een mooie mix gemaakt tussen producten van Artifort, Van Besouw, Zuiver, Satelliet, Artimo, Vescom en interieurbouw elementen van Van Aagten Projectrealisatie.

Als contractuele partner Circulair Meubilair heeft .pet projectinrichters ook het meubilair in de Raadzaal mogen revitaliseren en leveren. Dit naar een ontwerp van Concept & Images. De Trouwzaal is op deze ruimte geïnspireerd.

Bekijk hier meer foto’s van de prachtige, sprekende Raadzaal.

 • Plaats

  Hoogeveen

 • Realisatie

  Februari 2024

 • Architect

  Buro Wierda

 • Fotograaf

  Kim Stellingwerf

Benieuwd naar dit project of naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met Annelien, zij vertelt er graag over.

Bel Annelien Bel mij terug
Medewerker afbeelding