Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Dimence de Vesting

Wat is Dimence?

Dimence is een GGZ-instelling. Zij willen en ruimte creëren die in hoge mate een bijdrage levert aan het herstel en het welbevinden van de mensen. Daarnaast moet gastvrijheid voorop staan door de inzet van natuurlijke materialen en kleuren. Duurzaam omgaan met de beschikbare middelen en materialen is hierbij erg belangrijk.

De wens van Dimence
Op locatie De Vesting wordt ambulante zorg geboden. Dat wil zeggen dat mensen hier herhaaldelijk terugkomen voor psychische hulp. Het is daarom van belang dat de plek rust uitstraalt en veiligheid biedt.

De oplossing van .pet projectinrichters
Er is tot in de puntjes nagedacht in de gebruikte kleuren, vormen en materialen; De ronde vormen geven een gevoel van geborgenheid, dit komt in alle meubels terug. Zelfs het glitterdraad in het karpet, zorgt psychologisch voor optimisme.

De toegepaste merken materialen
Bij deze inrichtingsoplossingen is, naast hergebruik van bestaande meubels, gebruik gemaakt van de merken Artifort, Hay, Vepa en Desso.

 • Plaats

  Steenwijk

 • Realisatie

  2022

 • Ontwerp

  Studio Groen+Schild

 • Fotografie

  Luck Haerlman

Als gepassioneerd adviseur in zorg-omgevingen denkt Alex graag mee met oplossingen voor jouw organisatie.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding