Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Interzorg Servicecentrum

Wie is Interzorg?
Interzorg biedt zorg aan ouderen op verschillende locaties in Noord Nederland.

9 verpleeghuizen, 800 cliënten, 400 thuiszorg cliënten, 1400 medewerkers en 1000 vrijwilligers. De níét direct zorg gerelateerde ondersteuning van de organisatie vindt sinds mei 2020 plaats vanuit één Servicecentrum.

 

De wens van Interzorg
Product-as-a-Service

Één gebouw waarin alle ondersteunende, niet-zorg gerelateerde disciplines zijn ondergebracht.
Van het dagelijks vers bereiden van lekker en gezond eten en drinken, centraliseren van de wasserij waar alle wasgoed, dienstkleding, linnengoed en persoonsgebonden kleding gedaan wordt, tot de huisvesting van alle ondersteunde diensten.

Dit alles vanuit een maatschappelijk verantwoorde visie op zorg: een duurzaam en gehuurd pand, gebruik van verse producten uit de regio en met oog voor de vitaliteit van medewerkers, cliënten en vrijwilligers.

Om dit plan te kunnen realiseren moesten we opzoek naar innovatieve partners en die hebben we na flink zoeken gelukkig gevonden.

Elly van der Woude, Manager INNService.

De oplossing van .pet projectinrichters

De verantwoordelijkheid van .pet lag in het organiseren, leveren, installeren en managen van de totale inrichting. Hieronder vallen naast los meubilair ook wanden, vloeren, plafonds en interieurbouw. Maar nu het project gerealiseerd is, betekent niet dat we elkaar los laten. Juist de komende jaren zijn van groot belang: het product staat er, nu krijgt de service een rol. Service wil zeggen het (preventief) onderhouden van gebruiksvoorwerpen en creatief inspelen op een eventuele veranderende vraag.

Het project is gerealiseerd volgens het concept ‘betalen voor gebruik’. Fabrikanten zijn en blijven eigenaar van hun eigen producten en Interzorg betaald voor het gebruik ervan.

Wat dit een win/win situatie maakt? Het biedt Interzorg de mogelijkheid te investeren in goede zorg aan het bed in plaats van in een pand. En fabrikanten krijgen na 10 jaar hun producten terug om het vervolgens terug te brengen in de circulaire kringloop.

 

Merken en partners
Bij deze inrichtingsoplossingen is samengewerkt met Vepa, Intermontage, A&F interieurbouw, Iedema projectstoffeerders en !pet visuele communicatie.

 • Plaats

  Assen

 • Realisatie

  Mei 2021

 • Interieurarchitectuur

  Bernhard Klok (studio TURF), Masoud Azidehak (studio .pet)

 • Fotografie

  Ronald Zijlstra

Geïnteresseerd geraakt door dit duurzame project? Neem contact op met Alex voor een goed gesprek.

Bel Alex Bel mij terug
Medewerker afbeelding