Kun je niet vinden wat je zoekt? Geen probleem, je kunt ons direct bereiken via: 0528 20 00 25 of info@petprojectinrichters.nl

Medisch Centrum Leeuwarden

De wens van het Medisch Centrum Leeuwarden
De nieuwbouw van de spoedeisende hulp (SEH) van het MCL bestaat uit een kenniscentrum waar gebruik wordt gemaakt van flexwerkplekken. Daarnaast is er onderscheid in laag-midden-hoog complexe zorg,  specialistische zorg en 4 acute kamers. De zorgzwaarte is hierdoor gescheiden, dit geeft spreiding, rust en privacy op de afdeling.  Veder zijn er 25 behandelkamers.  Het totale oppervlak van de SEH beslaat 3000 m2 en is daarmee de grootste SEH van Noord-Nederland. De opdracht is om een kwalitatief en esthetisch hoogwaardig inrichtingsvoorstel te maken.  Het voorstel wordt gebaseerd op het ontwerp van IAA architecten en is passend bij het intensieve gebruik.

De oplossing van .pet projectinrichters
In samenwerking met MCL en IAA Architecten is een zorgvuldige afstemming gemaakt tussen de gewenste look & feel en de functionele en kwalitatieve eisen.  Met het brede merkenportfolio en de kennis van werken en zorgen is een passend voorstel gemaakt voor zowel de werk- als de zorgomgeving. Daarbij is een oplossing ontwikkeld voor indrukwekkende geprinte privacy folies op de glazen deuren. Hierbij is rekening gehouden met het behoud van subtiel zicht op de gangzones ten behoeve van veiligheid. Met oog voor duurzame producten, welke volledig in Nederland en Europa geproduceerd zijn, is een hoogwaardige, gastvrije en veilige inrichting gerealiseerd.

De toegepaste merken
Bij deze oplossing is gebruik gemaakt van de merken Arco, Castelijn, HÅG, Kusch+Co, Palau en Vepa.

Geïnspireerd geraakt door dit project? Neem dan contact op met Foppe voor een goed gesprek.

Bel Foppe Bel mij terug
Medewerker afbeelding